Δελτία τύπου από τη Lexicon

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αναγνωρισμένη και... ανώνυμη στη δεύτερη 10ετία ζωής η LEXICON

ΒΑΣΕΙ των αναγνωρισμένων προτύπων DIN 245 και έχοντας πλέον εξελιχθεί σε ανώνυμη εταιρεία περνά στη δεύτερη δεκαετία της ζωής της, η εταιρεία μεταφράσεων και διερμηνείας LEXICON.

Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μετάφρασης του Λουξεμβούργου, καθώς και η πλειονότητα των πολυεθνικών επιχειρήσεων της Ελλάδας, μεγάλες βιομηχανίες, κρατικοί φορείς και οργανισμοί. Στον τομέα της διερμηνείας η εταιρεία έχει αναλάβει τις περισσότερες πολύγλωσσες εκδηλώσεις της Βόρειας Ελλάδας και έχει δώσει δυναμικό παρών σε συνέδρια διεθνούς προβολής, έχοντας καλύψει τις ομιλίες του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου Ελλάδος, καθώς και τις επισκέψεις του Προέδρου των ΗΠΑ, του προέδρου της Ρωσίας και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εκατοντάδων ξένων ηγετών.

Την εταιρεία, όπως τονίζει η διοίκησή της, χαρακτηρίζει η υψηλότατη ποιότητα των υπηρεσιών της, οι αυστηρές εσωτερικές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, ο επικεντρωμένος προς τον πελάτη προσανατολισμός και η προσωπική, φιλική εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.
Η LEXICON ΑΕ εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη δικτυακή θέση www.lexicon.com.gr.