Δελτία τύπου από τη Lexicon

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Lexicon: Eπίσημος παροχέας μεταφραστικών υπηρεσιών της Eυρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσημος παροχέας μεταφραστικών υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επελέγη έπειτα από διεθνή διαγωνισμό, η εταιρεία LEXICON που λειτουργεί από το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά τα χρόνια κάλυψε με ιδιαίτερη επιτυχία τις μεγαλύτερες διεθνείς εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα σε επίπεδο πρωθυπουργών, αρχηγών κρατών και υπουργών, καθώς επίσης επιστημονικά συνέδρια σε όλους σχεδόν τους τομείς.

Η LEXICON, παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας τόσο σε δυτικοευρωπαϊκές
όσο και σε βαλκανικές και άλλες ανατολικοευρωπαϊκές γλώσσες. Οι διερμηνείς με τους οποίους συνεργάζεται έχουν εξειδικευτεί στην ταυτόχρονη διερμηνεία από καμπίνα ή στη διαδοχική διερμηνεία.

Το Τμήμα Διερμηνειών Συνεδρίων της εταιρείας, είναι στελεχωμένο από μόνιμο προσωπικό και διαθέτει περίπου 200 εξωτερικούς συνεργάτες.
Το δίκτυο αυτού του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού, σε συνδυασμό με την πλούσια σε επιστημονικά και εξειδικευμένα λεξικά βιβλιοθήκη της
LEXICON μοναδική ίσως στην Ελλάδα, αλλά και την πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές δεδομένων, δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να υποστηρίζει πλήρως τους συνεργάτες της και να εγγυάται συγχρόνως υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Στους τελευταίους, συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι επιχειρηματικοί, εμπορικοί και κρατικοί φορείς της Θεσσαλονίκης, της Βόρειας Ελλάδας, καθώς επίσης της Αθήνας και εξωτερικού.