Δελτία τύπου από τη Lexicon

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η LEXICON παρούσα σε συνέδρια απαιτήσεων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Παρούσα και εφέτος στις μεγαλύτερες συνεδριακές εκδηλώσεις της Βόρειας Ελλάδας η μεταφραστική εταιρεία LEXICON της Θεσσαλονίκης, κάλυψε με επιτυχία στις 14 και 15 Απριλίου ένα από τα απαιτητικότερα σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό συνέδρια, που διοργανώθηκαν ποτέ στη χώρα μας για τις ανάγκες της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ. Οι γλώσσες εργασίας του συνεδρίου σε ταυτόχρονη διερμηνεία ήταν τα ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, πολωνικά, ρουμάνικα, βουλγάρικα, τσέχικα, ουγγρικά και τα σέρβικα.

Καθοριστικής επίσης, σημασίας για την επιτυχία του συνεδρίου ήταν η παρουσία της LEXICON στο 7ο Ετήσιο Φόρουμ Θεσσαλονίκης, τη μεγαλύτερη συνεδριακή εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt.
Διερμηνείς της LEXICON κάλυψαν την κορυφαία αυτή εκδήλωση με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά, αγγλικά, βουλγάρικα και αλβανικά για τις ομιλίες των υψηλών προσκεκλημένων. Πληροφορίες για τις υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας της LEXICON παρέχονται στα τηλέφωνα 241367, 241392.