Δελτία τύπου από τη Lexicon

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Lexicon AEΘερινή πρακτική άσκηση φοιτητών στη Lexicon AE


Θερινή πρακτική άσκηση φοιτητών στη Lexicon ΑΕ

Συνεχίζεται για δέκατη χρονιά το πρόγραμμα θερινής πρακτικής άσκησης της μεταφραστικής εταιρείας Lexicon ΑΕ για φοιτητές από αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Φέτος η εταιρεία υποδέχεται φοιτητές από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης & Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε θέματα της ειδικότητάς τους υπό την επίβλεψη στελεχών της Lexicon AE.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον και να βιώσουν τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας της εταιρείας τόσο ως προς το να εκτελούν, για παράδειγμα, πολύγλωσσες οικονομικές μεταφράσεις, νομικές μεταφράσεις, τεχνικές μεταφράσεις όσο και ως προς το να ανταποκρίνονται με γρήγορους ρυθμούς στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα πρακτικής κατάρτισης της Lexicon ΑΕ μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2310478280 ή στην ηλεκτρονική θυρίδα info@lexicon.com.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.lexicon.com.gr.



Η Lexicon AE, μεταφραστική εταιρεία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 και κατά EN 15038, ικανοποιεί από το 1991 τις μεταφραστικές ανάγκες των γνωστότερων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, δικηγορικών εταιρειών και διεθνών οργανισμών, σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Η Lexicon AE είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μεταφραστικών Επιχειρήσεων.