Δελτία τύπου από τη Lexicon

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

LexiconΣυμμετοχή της μεταφραστικής εταιρείας Lexicon στη συνάντηση επιχειρήσεων, διδασκόντων και ασκούμενων φοιτητών του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Η μεταφραστική εταιρεία Lexicon συμμετείχε στη συνάντηση  επιχειρήσεων, διδασκόντων και  ασκούμενων φοιτητών του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012.

Στην εκδήλωση συντονιστής ήταν ο κ. Δημήτριος Μάρδας, αναπληρωτής καθηγητής και επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος πρακτικής άσκησης, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, επαγγελματικών οργανώσεων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Την εταιρεία Lexicon εκπροσώπησαν οι κ. Νόπη Ευθυμιάδου, Προϊσταμένη Διαχείρισης Μεταφραστικών Έργων και η κ. Αναστασία Καλαϊτζοπούλου, Οικονομική Διευθύντρια της εταιρείας. Η κ. Καλαϊτζοπούλου πραγματοποίησε μία σύντομη παρουσίαση της Lexicon και κατέθεσε προτάσεις προς τους φορείς και τους φοιτητές για τη βελτίωση του προγράμματος.

Από την ίδρυσή της, η Lexicon συνεργάζεται με πανεπιστημιακούς φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα με στόχο την πρακτική άσκηση φοιτητών και την ένταξη των νέων σπουδαστών στην αγορά εργασίας, προσβλέποντας στην στενότερη συνεργασία του ακαδημαϊκού με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης της Lexicon υπάρχουν και στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.lexicon.com.gr.