Δελτία τύπου από τη Lexicon

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

LexiconΗ μεταφραστική εταιρεία Lexicon χορηγός του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Η μεταφραστική εταιρεία Lexicon, πιστή στο πρόγραμμα της κοινωνικής της δράσης στην τοπική κοινωνία, προσέφερε για τις ανάγκες του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης πλήρη αθλητικό εξοπλισμό για το γήπεδο μπάσκετ του σχολικού χώρου.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Κουίδης και η κ. Σαββούλα Ανθοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, έκαναν αποδεκτή τη χορηγία και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στη Lexicon (συνημμένη εδώ η επιστολή της Προέδρου).

Περισσότερες πληροφορίες για την κοινωνική δράση της Lexicon δημοσιεύονται στη διεύθυνση http://www.lexicon.com.gr/el/social_responsibility.php.


"Δώρισε µπασκέτες στο 89ο Δηµοτικό"

"Η φετινή σχολική χρονιά κλείνει για τα παιδιά του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Ολγας και Νικ. Μάνου) με ένα σπουδαίο απόκτημα: τις ολοκαίνουργιες μπασκέτες που στήθηκαν στην αυλή, ευγενική χορηγία της μεταφραστικής εταιρείας Lexicon και με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προέδρου της εταιρείας Αντώνη Γώδη. Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, η οικονομική συνδρομή μεγάλων εταιρειών όπως η Lexicon ειδικά στο χώρο της εκπαίδευσης συντηρεί αυτό που έχουμε ανάγκη: τη διασφάλιση της ομαλής καθημερινότητάς μας και την ελπίδα για το αύριο. Μακάρι το παράδειγμα της θεσσαλονικιώτικης εταιρείας να βρει μιμητές!"