Το Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του 2010
Κάνοντας κλικ στα σημεία του χάρτη θα δείτε φωτογραφίες και θα ακούσετε τα κάλαντα
   
από τις περιοχές καταγωγής των πελατών και συνεργατών της Lexicon
Επανεκκίνηση   
Σας άρεσαν τα κάλαντα; Κάντε κλικ εδώ για το κέρασμά σας! ←    Θέλετε να παίξετε το παιχνίδι του 2009; ←    
Lexicon Logo   
Ηχητικές και φωτογραφικές πηγές   
X

Η Lexicon έχει πελάτες και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Αλλά ακόμη και αν οι περισσότεροι από εμάς ζούμε και εργαζόμαστε στα μεγάλα αστικά κέντρα της, τις ημέρες αυτές ο νους μας ταξιδεύει αλλού, στα πρώτα μας κάλαντα, στον τόπο καταγωγής μας...

Ανοίξτε τον χάρτη μας και τον ήχο στα ηχεία του υπολογιστή σας, διαλέξτε την περιοχή από την οποία κατάγεστε, και... ταξιδέψτε στις αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων, στα πρώτα σας ακούσματα.

Αν δεν βρείτε τον τόπο καταγωγής σας στον χάρτη μας βοηθήστε μας να τον συμπεριλάβουμε: Στείλτε μας με email στο info@lexicon.com.gr ένα αρχείο μουσικής με τα κάλαντα από τον τόπο των προγόνων σας μαζί με μια χαρακτηριστική φωτογραφία της περιοχής.

Όσες περισσότερες περιοχές βάλουμε, τόσο μελωδικότερος ο χάρτης μας. Και τόσο πλουσιότερες οι αναμνήσεις...

Γιατί ο πραγματικός πλούτος της Ελλάδας, ο πλούτος όλων μας, δεν αποτιμάται με γράμματα και πρόσημα πιστοληπτικών οίκων. Περνάει από παππού σε εγγονό, από γιαγιά σε εγγονή, δεν 'αναδιαρθρώνεται', δεν 'υποτιμάται' και είναι καλά φυλαγμένος μέσα μας. Είναι στο χέρι μας να εκτιμήσουμε και πάλι την αξία του.

Καλές γιορτές!

Η μεταφραστική ομάδα της Lexicon Ανοίξτε το χάρτη

X

Αν είστε πελάτης μας μπείτε στο αρχοντικό μας για να σας κεράσουμε →

Αν δεν είστε πελάτης μας ελάτε να κεραστείτε κάνοντας κλικ εδώ ←

Κέρκυρα Σμύρνη Κάλυμνος Γρεβενά Ήπειρος Κρήτη Κύπρος Μακεδονία Λέρος Χίος Μυτιλήνη Ικαρία Πελοπόννησος Αμοργός Κερασούντα Τήνος Προποντίδα Αρχάγγελος Ρόδου Δωδεκάνησα Ζάκυνθος Δερβιτσάνη Ημαθία Πάτμος Καστοριά Πάρος Μύκονος Μυστράς Αρτάκη Κυζικού Νυμφαίο Καπαδοκία Κρήτη Κομοτηνή Κεφαλονιά Ασπρόπυργος Αϊβαλί Μπογιαλίκι Κωνσταντινούπολη Λήμνος Σαντορίνη Σίφνος