Στο πλευρό σωματείων με κοινωφελή δράση

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

LexiconΒράβευση της μεταφραστικής εταιρείας Lexicon για την κοινωνική της προσφορά στην Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ)

Η μεταφραστική εταιρεία Lexicon, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοινωνικού απολογισμού της ΧΑΝΘ «η ΧΑΝΘ δίνει λογαριασμό», βραβεύτηκε για την ενεργή στήριξή της προς το έργο της ΧΑΝΘ συμβάλλοντας έτσι στην υλοποίηση σημαντικών προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς.

 

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ στις 22 Ιανουαρίου 2019, παρευρέθηκαν και βραβεύτηκαν αντίστοιχα μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης .

Περισσότερες πληροφορίες για την κοινωνική δράση της Lexicon δημοσιεύονται στη διεύθυνση http://lexicon.com.gr/el/news.php?social=1.

 

 

Προφίλ:
Η Lexicon μεταφραστική εταιρεία πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και κατά ISO 17100:2015, ικανοποιεί από το 1991 τις μεταφραστικές ανάγκες των γνωστότερων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, δικηγορικών εταιρειών και διεθνών οργανισμών, σε περισσότερες από 30 γλώσσες.