Δελτία τύπου από τη Lexicon

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

LexiconΣυμμετοχή της μεταφραστικής εταιρείας Lexicon στην online ημέρα καριέρας του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης & Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου

Η μεταφραστική εταιρεία Lexicon συμμετείχε στην online συνάντηση μεταφραστικών επιχειρήσεων, διδασκόντων και φοιτητών & αποφοίτων του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης & Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022.

Την εταιρεία Lexicon εκπροσώπησαν οι κ. Αναστασία Καλαϊτζοπούλου, Υπεύθυνη Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης της εταιρείας και η κ. Νόπη Ευθυμιάδου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας, οι οποίες πραγματοποίησαν μία σύντομη παρουσίαση της Lexicon καθώς και του προγράμματος πρακτικής άσκησης που η εταιρεία προσφέρει.

Από την ίδρυσή της, η Lexicon συνεργάζεται με πανεπιστημιακούς φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα με στόχο την πρακτική άσκηση φοιτητών και την ένταξη των νέων σπουδαστών στην αγορά εργασίας, προσβλέποντας στη στενότερη συνεργασία του ακαδημαϊκού με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης της Lexicon υπάρχουν και στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο https://www.lexicon.com.gr/el/practice.php.